Първи юни 2024 г остава специален ден за порасналите ни деца от Випуск 2024.

На тази дата символично и реално те окончателно изпратиха детския живот и се впуснаха в пъстроцветната и изпълнена с мечти младост, като отпразнуваха своя бал.

По стара училищна традиция класът се събра в двора на ПЧМГ, където бяха посрещнати от директора и от собственика на училището. Заедно с учители през годините на своето обучение (от начално до гимназиално), родители и приятели абитуриентите са направиха снимки за спомен и споделиха завладялата ги красива емоция.

За доброто настроение се погрижиха доброволците от 10. и 9. клас, които също бяха дошли, за да се порадват на своите съученици и да споделят техния важен миг.

Абитуриентите бяха подготвили специална изненада и за своята класна – шарж на целия клас в тяхната обща „къща“ – ПЧМГ, където много от тях са прекарали 12 години.

След бурни емоции, двуминутен дъжд за да им върви по вода, усмивки, сълзи и прегръдки, празненството продължи в ресторант „Астория“.

Випуск 2024 – Първенците днес, 19 юни, ще се завърне в училище за финалната церемония по своето дипломиране. Гордеем се с техните успехи на ДЗИ и им пожелаваме попътен вятър!