Школа по английски език

Първа частна математическа гимназия предлага два вида курсове по английски език:

  • подготовка за явяване на сертификатни изпити - PET, FCE, CAE, IELTS, TOEFL;
  • курсове, които помагат за по-бързото и ефективно усвояване на езика при начинаещи и все още не достатъчно напреднали .


Възможно е преминаване от по-ниско ниво курс в по-високо, в зависимост от възможностите на детето.

Школа по математика

В школата по математика се включват ученици с изявени математически способности и подчертан интерес към математиката, разделени в две възрастови групи - 5 клас и 6-7 клас. Подготвят се за участия в национални и международни състезания.

Прочети още...

Школа по информатика

На 23.11.2011 г. в София стартира школа по информатика към Първа Частна Математическа Гимназия. В нея се обучават основно деца от V-ти клас. 

Прочети още...

Школа по математическа лингвистика

Математическата лингвистика използва математически и логически средства за решаването на езикови проблеми. От учебната 2011-2012г. в ПЧМГ има школа по математическа лингвистика, разделена на две възрастови групи 5-7 клас и 8-10 клас.

Прочети още...

Школа по астрономия

Основна цел на занятията от школата по астрономия е подготовка на учениците за участие в националната олимпиада по астрономия. 

Прочети още...

Спортна школа

Заниманията със спорт създават много емоции при учениците, формират физическите качества и психиката, укрепват здравето на детския организъм, засилват съпротивителните му сили спрямо болести и повишават работоспособността в учението. Ето защо СПОРТЪТ в ПЧМГ се изучава и практикува масово и е основно средство за всестранно развитие на учениците!

Прочети още...

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.