Новини

Ваканция в Пампорово

Така прекарахме ваканцията – с много смешки и забави, но и с нови полезни знания.
 Още в началото на март всички се готвеха за зеленото училище в Пампорово.

Всички нямаха търпение денят на отпътуването да настъпи. Знаеха, че това ще е поредната незабравима почивка с класа. За някои това беше време на отмора, за други – време да научат нови неща, а за трети – да завържат нови приятелства. Но за всички ваканцията беше уникална. Тук ще опиша най-главните и вълнуващи събития.

Първият ден премина страхотно. Пътуването беше неусетно, а остатъкът от деня прекарахме в игри навън, плуване в басейна и разговори. Но този ден се случи и нещо друго. Понеже беше 1 април, денят на шегата, накои деца решиха да се пошегуват. Така ни напръскаха с подобие на мастило, че ние се вързахме и много се ядосахме. Другата шега беше по-духовита. Няколко ученици запалиха цигари, но разбира се те не бяха истински, пред учителите, които чудно откъде знаеха за това и не се хванаха. Всички спяха спокойно, а хотелът беше страхотен. На следващият ден астрономите от класа се развихриха. Бяхме в Смолян на планетариума и гледахме четиридесетминутното представяне на слънчевата система. След това ни пуснаха да разгледаме целия град. Той беше един забележителен град с най-различни заведения. Вечерта имахме дискотека, на която танцувахме и се забавлявахме.

Следващите няколко дни ги прекарахме по същия начин. Ходехме от по-красиви до още по-красиви места – до обсерваторията в Рожен, до Етнографския музей в Широка лъка, до Бачковския манастир, до Чепеларе и до зловещата пещера Дяволското гърло.

Последните вечери обаче бяха по специални и по шеметни. Имахме вечер на талантите, където много деца показаха уменията си да танцуват, пеят и да се забавляват. Най-последната вечер беше вечер на имитациите. Всички имитираха някого и беше много смешно. Най–накрая господин Нучев и г-жа Иванова имитираха ученици и ни впечатлиха с таланта си.

Така прекарахме ваканцията – с много смешки и забави, но и с нови полезни знания.

Дея Бояджиева 6 б клас

{boncko msg="Ваканция в Пампорово " music="./images/promises.mp3" }/fpmg/pamportvo-2013/{/boncko}

 

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.