Новини

Два медала за ПЧМГ от Международната олимпиада по физика

Днес на летище София се завърна отборът, който представи България в Международната олимпиада по физика гр. Тел Авив, Израел. Двама от неговите петима членове са Владимира Иринчева и Васил Николов, възпитаници на нашето училище! С гордост можем да съобщим, че и двамата се завърнаха с бронзови медали! Учениците ни заслужиха отличията си благодарение на своето отлично представяне в двата тура на олимпиадата: теоретичен и експериментален.
Тази година задачите бяха на значително по-високо от обичайното ниво. За Васил това е първи медал от това международно състезание! Той има пред себе си още две възможности за участие в Международна олимпиада по физика. Владимира от своя страна вече има медали на практика от всички международни състезания по физика и астрономия, в които страната ни участва! 
В олимпиадата се включиха ученици от повече от петдесет страни по целия свят, а следващото издание ще бъде през месец юли 2020 г. в гр. Вилнюс, Литва.
Искрено благодарим на Владимира и Васил за радостта, която ни донесоха! Пожелаваме им успех в предстоящите им състезания по физика и астрономия!
 
Два медала за ПЧМГ от Международната олимпиада по физика 2019 г.

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.