СИСКО Мрежова академия при ПЧМГ

Курсове по програма CCNA Routing and Switching

CCNA Routing and Switching е най-новата CCNA програма на СИСКО мрежовите академии. Програмата въвежда в основите на компютърните мрежи и тяхното администриране като разглежда концепции като физическа и логическа организация на компютърна мрежа, IPv4 и IPv6безжични мрежисигурностмаршрутизиращи протоколи.
Четирисеместриалната програма подготвя курсистите за успешно полагане на унифициран международен сертификационен CCNA тест.
Представяне на програмата може да видите на адрес: http://youtu.be/VgUWxn8cjZQ

През 2019/2020 уч. година мрежовата академия при ПЧМГ стартира отново първия от четирите курса по програмата – CCNAR&S: IntroductiontoNetworks. Курсът е отворен както за ученици на ПЧМГ, така и за ученици от други училища с базова компютърна грамотност. Капацитетът на една група е 12 ученици.

Занятията ще се провеждат всяка събота от 09:00 до 12:00 часа в Каб. 2. 

Продължителност: 90 уч. часа
Цена: 540 лв. с ДДС
Начална дата:  05.10.2019 г.

За контакти и записване: Николина Николова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

 

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.