Нашият екип

Курсовете се водят от екип от специалисти:

 

Марин Шаламанов - снимкаМарин Шаламанов

По душа математик, но в момента се занимава с програмиране, научна работа, бизнес, преподаване, роботика. Лауреат на EUCYS и Intel ISEF, най-големите съответно европейски и световни научни конкурси. Като ученик се състезава в областта на роботиката като член на небезизвестния отбор KASAPIN40, с който стана трикратен шампион на България и спечели четвърто място в Европа. Като състезател по математика е участвал в международни състезания в Индия и Непал.

 

Мира - снимкаМирослава Николова

Интересите ѝ са в областта на графичния дизайн, уеб дизайна, визуалното програмиране, използване на иновативни интерактивни методи на обучение и различни онлайн инструменти, които да подпомагат процеса на преподаване. Участвала в триседмична динамична програма за професионално развитие „Обучение за обещаващи лидери в образованието” в Ню Йорк, финансирана от фондация „Америка за България“, както и в множество научно-изследователски проекти като партньор на екипа на ФМИ, СУ „Св, Кл. Охридски“. Успешен ръководител на проекти, класирани на Националната олимпиада по информационни технологии.

Анелия - снимкаАнелия Парушева

Завършила спец. „Математика и информатика“ в СУ „Св. Кл. Охридски“, преминала през активна преподавателска дейност в 55 СОУ, гр. София и участвала в разработката на нормативни образователни документи, свързани с обучението по информатика. Работила през последните години като програмист на игри, сега отново се връща към любимата си работа с млади хора.

 

Диана - снимкаДиана Петрова

Занимава се с подготовка на ученици за участия в олимпиади по информатика и информационни технологии. Ръководител е на ученици с призови места в тези олимпиади. Участва в различни проекти, свързани с образованието. Има присъдена награда от МОН и РИО София-град за принос към столичното образование като учител по информатика и ИТ.

 

Николина - снимкаНиколина Николова

Специалист в областта на методиката на обучение по информатика и информационни технологии, с интереси към различни съвременни методи и техники за преподаване. Заедно с екип от ФМИ, СУ „Св. Кл. Охридски“ участва в множество международни изследователски проекти в тази област. Носител е на наградата на Президента на Република България „Джон Атанасов“ в категория „Ученици и техните учители“. 

 

Мария – снимкаМария Стойнова

Завършила специалност Информатика в СУ „Св. Кл. Охридски“, от 20 години работи като програмист. Участвала е в разработването на системата за издаване на личи карти при смяната на документите за самоличност в България. Притежава многогодишен опит в разработването на финансов софтуер. В момента е част от проект за създаване на софтуер за астро фотография. Присъедини се към екипа с желание да сподели опита си с всички питащи млади програмисти.

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.