Г-жа Боряна Марина

Градация – силна дума изпълнена с респект, уважение и признателност. Това е точната дума за г-жа Боряна Марина, инженер по образование, но учител по сърце.

 

Г-жа Марина, завършила Математическата гимназия в София, а по-късно и Техническия университет, е перфектния пример за един принципен човек. Малко след завършването й е предложена работа като учител по Информационни технологии. Година по-късно тя осъзнава, че това е професията и получава педагогическа правоспособност. Оказва се, че именно информатиката е нейното призвание, което по-късно доказва и в рамките на предмета ДТИ. Г-жа Марина продължава образованието си в Софийския университет, но преценява, че то и е недостатъчно и се квалифицира в Техническия университет.

Леко преминаващите часове останали в миналото, по простата причина, че в днешно време децата са по-информирани. Програмиралият на няколко езика преподавател не се отказва, а продължава да гради и себе си, и учениците си. Уважение можем да изпитваме към учителят с две висши образования, който винаги си поставя все по-високи цели.

Ерик Велковски, 8 кл.

 

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.