ПОРЕДЕН УСПЕХ ЗА БАСКЕТБОЛА НА ПЧМГ

Баскетболистите на ПЧМГ за пореден път доказаха, че са номер едно в община „Красно село“  и спечелиха много купи и медали на провелите се ученически игри в салона на 34 ОУ. Нашите ученици успяха да спечелят призови места във всички участващи възрасти като се пребориха с над 10 училища от района.

Юношите на ПЧМГ (11-12 клас) нямаха никаква конкуренция и с разгромни победи станаха шампиони на общината. Водени от капитана си Йордан Тошев(12 кл.), те победиха убедително своите съперници с голяма разлика в точките. С добра игра се отличиха Дани Ватков (12 кл.) и Теодор Кацаров (11 кл.)

По оспорван беше финалът при момчетата 8-10 клас,но ПЧМГ с отличната игра на своя капитан Александър Даскалов (10 кл.) съумяха да спечелят първото място. Много добре на игрището се представиха Богдан Иванов (8 кл.) и Явор Мишев (8 кл.)

При момчетата 5-7 клас, въпреки усилията на капитана Боян Соколов (7б кл.), спечелихме сребърните медали-второ място.

Поздравления заслужават и момичетата от 8-10 клас и от 5-7 клас,съответно втори и трети в своите възрасти.Отличиха се Елена (10 кл.) и Анна (8 кл.) Симеонови от по-големите, а при малките добре играха Никол Папазова (7кл.), Катрин Николова (7 кл.) и Яна Костова (6кл.)

Ръководството на ПЧМГ и техният треньор, Нестор Маринов, благодарят на своите състезатели за успешното представяне и им пожелават още много победи в предстоящите мачове!

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.